Padli jackpoty v hre LOTO a LOTO 5 z 35

19.12.2011 Celý región

BRATISLAVA 19. decembra (WBN/PR) - V nedeľnom žrebovaní hry LOTO padol jackpot. TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., tak zaevidovala už 18. tohtoročný prípad výhry v prvom poradí. Zároveň ide o druhý jackpot, ktorý padol v decembri. Štatistika sa ešte môže zmeniť, keďže pre hráčov sú do konca roka naplánované v hre LOTO ešte dve žrebovania.

„Jackpot vo výške 300 000 eur padol v nedeľu v prvom ťahu hry LOTO. Sumu si bude môcť na svoj účet pripísať hráč, ktorý stavil na svoje šťastné čísla v Nitrianskom kraji ,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Ako ďalej uviedol, šťastný hráč uzatvoril stávku so šiestimi tipmi na jedno žrebovanie. Doteraz najvyššia tohtoročná výhra v prvom poradí padla koncom októbra a mala hodnotu 2 831 526,79 eur.

V nedeľu sa jackpotové šťastie usmialo aj na dvoch hráčov hry LOTO 5 z 35. „Jeden hráč si stávku podal v Košickom a druhý v Nitrianskom kraji. Každý z nich si na svoje konto bude môcť pripísať sumu 8 291,32 eura,“ informoval Čépe. Podobná situácia, keď jackpot v hre LOTO 5 z 35, vyhrali dvaja hráči, sa doteraz v tomto roku vyskytla štyrikrát. Dodal, že tento rok už padlo v „malom lote“ 19 jackpotov. Najvyšší jackpot, ktorý doteraz padol v roku 2011, mal hodnotu 64 725,50 eura. „Vyhral ho koncom marca hráč, ktorý si podal svoju stávku prostredníctvom internetu,“ uviedol hovorca.

Čépe upozornil na zaujímavosť, ktorá sprevádzala nedeľné žrebovanie. „Podobne ako v nedeľu 18. decembra, tak aj v nedeľu 18. septembra, padol v prvom ťahu hry LOTO 300 -tisícový jackpot. Zároveň TIPOS zaznamenal výhru v prvom poradí v hre LOTO 5 z 35, pričom jackpot získali tiež dvaja hráči,“ uviedol hovorca.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
 

Vyberte región